Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe.

Postat de dicarmencitta1957 in Curcan
22 Feb 2010 | 3566 vizualizari
Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe.

by dicarmencitta1957

Ingrediente

  • 3 fileuri mai mari de curcan.
  • 500 gr cascaval.
  • 500 gr masline verzi.
  • 500 gr conopida proaspata.
  • 1 gutuie.
  • 1 mar.
  • sare,
  • piper proaspat macinat,
  • un praf de menta,
  • vegeta fara sare.

Mod de preparare

Portionam cat mai bine fileurile de curcan, daca este nevoie le mai batem putin cu ciocanul. Pe fileurile de curcan asezonam urmatoarele: masline verzi taiate subtiri, cascaval taiat feiute, ardei gras taiat feliute, dam si un praf de sare si piper, le strangem ca pe un rulou si apoi le prindem cu scobitori. Ca sa se faca bine, le bagam in folie de aluminiu, ca sa nu curga cascavalul si le punem pe mijlocul tavii de aragaz.

In tava adaugam: buchetele de conopida, felii de gutuie si un mar intreg. Adaugam in tava o ceasca de vin si o ceasca de apa, acoperim tava cu folie de aluminiu. Dam tava la cuptor pentru 60 de minute.

Dupa 30 minute scoatem tava si indepartam foaia de aluminiu si lasam sa mai stea inca 30 de minute. Mentionez ca indepartam doar folia care a acoperit toata tava, nu si folia in care sunt rulourile de curcan.

Este un fel de mancare foarte delicios si satios, iar curcanul se face foarte repede si il putem servi si cu un sos de usturoi.Pofta buna !!! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan in vin cu cascaval,legume si fructe." nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (6)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de curcan

Postat de Irina

Tocanita de curcan

Tocanita asta am facut-o mai demult, la vremea cand inca mai gaseai ceapa verde in piata... :D Tocmai am descoperit pozele si m-am gandit ca e pacat sa nu o mai postez, nu?  Am gatit tot...

Citeste continuarea

Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

Postat de Satisfyyourcravings

Piept de curcan la tigaie cu sos de vin alb, mozzarella si piersici

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius.  Se presara carnea cu sare, piper, rozmarin, coaja de lamaie, ulei si faina, avand grija ca bucatile sa fie acoperite complet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2010, 22:07
gutuia , menta conopida,''o avere'' , vitamine si putere!
la 23.02.2010, 23:15
Cat de bine arata! MInunat!! As vrea sa fiu si eu rasfatata asa, cu papica buuuna!!
la 11.03.2010, 23:28
Am pus legume si fructe,oare nu trebuia?Eu sunt adepta,la tot ceea ce este nou si bun.
la 11.03.2010, 23:45
la 11.03.2010, 23:56
este grozav,arata fantastic si mie imi place tare mult ce e piept de curcan,o prezentare extraordinara ,felicitari,mai aveti putem veni si noi'

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking