Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Postat de mirela0911 in Curcan
6 Feb 2019 | 6442 vizualizari
Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline

Un pranz delicios si pe gustul tuturor, iar daca nu va place carnea de curcan, o puteti inlocui cu cea de pui sau de ce nu, cu cea de porc. Rezultatul va fi la fel de gustos.

Ingrediente

  • 1 buc piept de curcan
  • sare, piper
  • 2 linguri condiment pentru pui
  • 3-4 felii de sunca (depinde cat de mari sunt feliile)
  • 4 felii de cascaval
  • masline verzi umplute cu gogosari
  • 2 linguri ulei masline
  • 1 kg cartofi rosii
  • sare roz de Himalaya
  • verdeturi pentru cartofi
  • ulei de masline

Mod de preparare

Pieptul de curcan se spala, se sterge de apa si se taie in doua felii pe lungime. Se ia fiecare felie si se bate cu ciocanul de snitele nu foarte tare. Se condimenteaza cu sare si piper. Se asaza peste felia de carne sunca, cascavalul si maslinele taiate felii. Se ruleaza pe lungime cat mai strans. Se prinde cu scobitori pentru a nu se desface si se leaga cu ata. La fel se procedeaza si cu cealalta bucata de carne.

Se ung rulourile cu ulei si se maseaza cu condimentul pentru pui. Se lasa la rece pana se pregatesc cartofii.

Se curata cartofii, se spala si se taie in felii mai groase, pe lungime.

Se tapeteaza tava cuptorului cu hartie de copt. Se asaza cartofii unul langa altul, se presara sare, verdeturi si se stropesc cu ulei.

Se dau la cuptorul preincalzit la 200 de grade. Cand sunt cartofii pe jumatate facuti, se introduce gratarul in cuptor, asezat deasupra tavii cu cartofi, se asaza pe el rulourile de carne si se lasa sa se gateasca. Se intorc si pe partea cealalta. Spre final, se pune cuptorul pe functia grill pentru a se rumeni usor atat cartofii cat si carnea. 

Se taie carnea de curcan in rulouri si se servesc imediat alaturi de muratura preferata sau de sos de usturoi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de curcan, umplute cu sunca, cascaval si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (29)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Piept de curcan la gratar servit cu legume la cuptor si salata de rosii

Postat de mirela0911

Piept de curcan la gratar servit cu legume la cuptor si salata de rosii

Pentru inceput se pregateste carnea. Se taie pieptul de curcan in 4-5 felii potrivite. Se condimenteaza cu sare si piper, oregano si sucul de lamaie. Se amesteca bine si se lasa deoparte pana se...

Citeste continuarea

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Postat de mirela0911

Aripi de curcan cu portocale, la cuptor

Se spala bine aripile de curcan si se taie in doua (ele fiind mari, ajunge o jumatate de aripa la o persoana). Intr-un bol se pune uleiul si condimentele. Se amesteca toate la un loc apoi se ung...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.02.2019, 21:00
Foarte bune...!
la 06.02.2019, 21:05
bune bune
la 06.02.2019, 21:10
la 06.02.2019, 21:15
Ce-mi plac!
la 06.02.2019, 21:23
Mai bun ca la fast food

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking