Rulouri de vinete

Postat de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri
27 Mar 2013 | 4048 vizualizari
Rulouri de vinete

Ingrediente

  • 1 vanata
  • 4 ardei capia mai carnosi
  • 4 catei de usturoi
  • 3 lingurite ulei de masline
  • 1 lingurita cu otet
  • sare

Mod de preparare

Intr-un castron, se freaca usturoiul zdrobit cu un praf de sare. Se adauga treptat uleiul si otetul, ca la maioneza.

Se spala  vanata si ardeii, se sterg cu un servet, se taie vanata felii si se coace pe grill-ul incins. Ardeii se coc, se curata si se taie felii.

Se unge fiecare felie de vanata cu pasta de usturoi. Se aseza deasupra ardei capia si se ruleaza strans.

Se prinde cu scobitoare si lasa cateva minute sa se intrepatrunda aromele. Se pot servi calde sau reci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Rulouri de vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Postat de Ksenya

Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata

Iata cum se prepara Reteta de rulouri de vinete vegetariene, umplute cu nuca si verdeata Umplutura: Am tras miezul de nuca la tigaie pana s-a rumenit putin, cam  2-3 minute dupa care le...

Citeste continuarea

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Postat de Satisfyyourcravings

Kufta bil Batinjal (Rulouri libaneze din vinete umplute cu chiftele in sos de rosii)

Feliile de vinete si cartofi se ung pe ambele parti cu ulei si se gatesc pe un gratar fierbinte, pana devin maleabile. Intre timp, se amesteca ceapa cu patrunjelul, carnea tocata, oul, pesmetul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.03.2013, 09:33
Un aperitiv extraordinar de bun si de simplu! BV BV
la 27.03.2013, 09:39
minunate
la 27.03.2013, 09:40
la 27.03.2013, 09:54
Multumesc!!
la 27.03.2013, 10:14
Foarte bune

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking