Saculeti cu ciuperci-post

Postat de nadina73 in Aperitive / Garnituri
10 Mar 2010 | 7310 vizualizari
Saculeti cu ciuperci-post

deliciosi, minunati

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci champinion
  • 3 fire de ceapa verde
  • 1/2 ardei rosu gras sau unu intreg daca e mai mic (eu am pus jumatate era foarte mare)
  • sare,piper
  • 1 canita de apa
  • patrunjel verde frunze
  • clatite subtiri de post
  • 3-4 linguri ulei de masline

Mod de preparare

Se fac caltite subtiri de post(in varianta de post ,altfel se pot face caltite simple)

Se caleste ceapa tocata marunt in putin ulei de masline impreuna cu ardeiul tocat

Se curata ciupercile si se toaca marunt

Se pun peste ceapa tocata si calita cu ardeiul,se pune sare si piper si se lasa sa se caleaca putin apoi se pune 1 canita de apa si se lasa sa fiarba pana scade cat de cat apa

Se umplu clatitele cu compozitia de ciuperci ( se pun cate 2 -3 lingurite din compozitie ) si se prinde clatita cu fir de patrunjel verde sau diferite ornamente ce aveti sau ce doriti

In varianta cand nu le fac de post la bag la cuptor cu pun si cascaval,sant minunati acesti saculeti umpluti

Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti cu ciuperci-post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Saculeti cu pui si ciuperci

Postat de ryta

Saculeti cu pui si ciuperci

Se face aluatul de clatite si se coc clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei. Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat in cubulete.Se lasa sa...

Citeste continuarea

Saculeti cu carne si legume

Postat de susu

Saculeti cu carne si legume

Se taie albitura si morcovul bastonase mai subtiri iar ceapa si ardeiul julienne. Pe o foaie de copt de la fino pentru ca este mai buna, se aseaza o parte din legume si condimente, deasupra carnea...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.03.2010, 08:27
Waw , ce bine arata...
la 11.03.2010, 08:40
super
la 11.03.2010, 10:35
multumesc mult si felicitari pusikmea pentru premiu
la 11.03.2010, 11:57
Excelente, nota maxima
la 11.03.2010, 18:26
Superba prezentarea,esti foarte talentata.Sunt sigura ca au fost delicioase.Felicitari.

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking