Saculeti cu pui si ciuperci

Postat de ryta in Aperitive / Garnituri
27 Apr 2014 | 5590 vizualizari
Saculeti cu pui si ciuperci

Ingrediente

  • Ptr aluat de clatite:
  • 1/2 l lapte sau sifon
  • 3 oua
  • faina se adauga pana ce obtii consistenta unei smantani subtiri
  • un praf de sare
  • Ptr umplutura:
  • 500 g ciuperci
  • 1 piept de pui fiert si taiat in cubulete
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 lingura bulion
  • 1 legatura marar
  • sare si piper dupa gust
  • ulei

Mod de preparare

Se face aluatul de clatite si se coc clatitele intr-o tigaie unsa cu un pic de ulei.

Se toaca ceapa marunt si se caleste in ulei dupa care se adauga pieptul de pui taiat in cubulete.Se lasa sa se inabuse dupa care se adauga ciupercile feliate. La final se adauga bulionul si mararul tocat si se da un praf de sare si piper dupa gust.

Se umplu clatitele cu amestecul de ciuperci si se strange deausupra foaia de clatita incat sa obtii un saculet.Se leaga saculetii cu fire de ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Saculeti cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Aperitiv placinta cu cartofi si telemea

Postat de oanapl

Aperitiv placinta cu cartofi si telemea

Daca framanti si dospesti aluatul in masina de paine (ca mine), pui toate ingredientele in ordinea urmatoare in masina de paine: laptele caldut, ou, unt topit, zaharul, faina cernuta, drojdia si...

Citeste continuarea

Taci si inghite

Postat de Pungasa_Rogue

Taci si inghite

Se pun apa, laptele si sarea intr-un tuci, la foc potrivit. Inainte sa inceapa sa clocoteasca, se adauga malaiul treptat si se amesteca energic cu telul. Dupa ce mamaliga a fiert, se adauga untul...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.04.2014, 12:57
Cred ca vreo doi saculeti imi ajung!
la 27.04.2014, 13:44
la 27.04.2014, 13:52
la 27.04.2014, 18:25
multumesc
la 27.04.2014, 18:33
Ce faini sunt

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking