Ingrediente
- 400 g biscuiti Petit Beurre
- 2 esente de rom Dr. Oetker
- 50 g cocos
- 25 g cacao
- 300 ml lapte
- 100 g unt Rama
- 200 g zahar
Mod de preparare
Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos
Biscuitii se sfaramiteaza.
Laptele se pune la incalzit si cand da sa fiarba se adauga cacaoa amestecata cu zaharul si se amesteca bine.
Se lasa 5 minute si se adauga untul cubulete. Se i-a de pe foc dupa ce s-a topit si untul.
Se pune esenta de rom si se omogenizeaza.
Se toarna peste biscuiti si se face un aluat nici prea moale nici prea tare incat sa se poata forma un sul (de salam).
Se lasa la frigider. (Planul era sa stea peste noapte la rece dar nu a rezistat decat 2 ore neatins.)
Se pudreaza cu cocos.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă cu cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|