Ingrediente
- 400 g biscuiti
- 100 g rahat
- 50 g stafide
- 100 g arahide sau alune
- 50 g nuca de cocos
- 100 g unt
- 3 linguri cacao
- 3 linguri zahar
- 200 ml lapte
- esenta de rom
Mod de preparare
Salam de biscuiţi, reţetă imbunatatita
Intr-un bol, am rupt biscuitii in bucati, am pus rahatul taiat, stafidele inmuiate in apa sau rom si alunele pe care le-am prajit inainte si apoi le-am maruntit. Apoi am amestecat cele trei linguri de zahar cu cacao, laptele si untul, si le-am pus pe foc mic pana s-a topit zaharul si untul si s-au amestecat bine. La sfarsit am adaugat esenta de rom si am turnat peste amestecul din bol. Am pus si nuca de cocos si am amestecat usor pana s-au insiropat toti biscuitii. Pe o folie am turnat amestecul si l-am rulat in forma de salam. Se lasa la rece pentru 2-3 ore, iar apoi se poate servi pudrat cu zahar, nuca de cocos, cacao sau orice vreti voi.
Sa aveti spor la facut!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salam de biscuiţi, reţetă imbunatatita" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|