Salam de casa

Postat de privatelaura in Mezel de casa
26 Feb 2016 | 15804 vizualizari

95% carne, 5% (sare, o leguma, condimente, un strop de ulei de masline, si un pic de timp la dispozitie! NU arata ca in galantare, nici membrana artificiala nu are, dar nici colorant carmin, nici nitrit de sodiu, si ce-i drept, nici nu rezista mai mult de o saptamana. Dar oricum, stiu ce mananc!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 26.02.2016, 20:24
Presimt ca a iesit super bun!
la 26.02.2016, 20:27
Arata adevarat! Ce faci in casa e sfant!
la 27.02.2016, 00:43
Adauga comentariu...
la 27.02.2016, 06:49
Ce fain este! N-am incercat sa fac asa ceva, dar ma bate gandul sa incerc.
la 28.02.2016, 11:34
ce bine arata si sigur este tare bun!
la 28.02.2016, 18:08
la 02.03.2016, 13:59
ce bun este , cel mai bun si stim ce mancam
la 05.03.2016, 06:38
Interesant,trebuie incercat cred ca este foarte bun
la 23.04.2016, 15:27

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking