Salam de casa

Postat de privatelaura in Mezel de casa
26 Feb 2016 | 15888 vizualizari

95% carne, 5% (sare, o leguma, condimente, un strop de ulei de masline, si un pic de timp la dispozitie! NU arata ca in galantare, nici membrana artificiala nu are, dar nici colorant carmin, nici nitrit de sodiu, si ce-i drept, nici nu rezista mai mult de o saptamana. Dar oricum, stiu ce mananc!

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 26.02.2016, 10:44
mi-e foame
la 26.02.2016, 10:57
hai, Ela! te astept!
la 26.02.2016, 11:25
bun bun
la 26.02.2016, 11:33
Ti-ai deschis mezelarie?
la 26.02.2016, 12:58
la 26.02.2016, 13:00
ce fain arata
la 26.02.2016, 13:24
Minunat!
la 26.02.2016, 13:27
ce fain e!
la 26.02.2016, 13:29
super e reteta ta
la 26.02.2016, 13:44
Ce reteta faina
Eu nu p0ot sa fac de-astea ca e prea mult pentru noi,iar pentru o bucatica nu merita sa fac
la 26.02.2016, 14:12
Super reteta!!!
la 26.02.2016, 17:30
Fain arata si-mi place ca ai pus chimen! Cred ca as prefera carnea tocata mai mare, sa nu fie pasta...
la 26.02.2016, 17:52
Ce bun trebuie sa fie!
la 26.02.2016, 18:34
tare bun trebuie sa fie
la 26.02.2016, 18:42
Ce bine arata!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking