Ingrediente
- 1 capatana de salata verde
- 2 castraveti mici
- 4 fire de ceapa verde
- 6 ridichii
- 1 ou fiert
- 1 morcov
- aperitive de branza Delaco
- fix pentru salata de la Fuchs
- 3 linguri apa
- 3 linguri ulei
- otet-optional,ca noua ne place mai acru
Mod de preparare
Spalam salata frunza cu frunza,apoi scuturam fiecare frunza de apa si apoi rupem frunzele mai marunt.
Curatam castravetii de coaja,ii taiem bucatele rotunde, ridichiile le spalam si le taiem mai marunt,la fel si ceapa verde iar morcovul fasioare subtiri.
Amestecam toate legumele,mai putin morcovul.Apoi amestecam fixul de salata cu uleiul si apa si-l turnam peste salata, daca vreti mai acru adaugati otet.
Asezam salata pe o farfurie, adaugam morcovul,branza aperitiv si oul. Servim asa simpla sau cu fripturica, ca e mai buna....
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|