Ingrediente
- cascaval,
- brânză telemea,
- brânză de burduf,
- 3 oua,
- ardei gras de diferite culori;
- Pentru maioneză :
- 3oua,
- o cana de ulei,
- sare
- zeama de la 1/2 lămâie
Mod de preparare
Pregatire:
Pentru inceput fierbem cele 3 oua + 2 de la maioneză. Apoi d-am pe răzătoarea mică, cașcavalul, branza telemea si cele trei ouă , pe care le-am fiert si apoi curățat (fiecare din ingrendiente le-am pus in farfurii separate). Am spalat si curățat ardeii si apoi i-am taiat mărunt. Separat am pregatit maioneza din cele 3 oua ( 2 fierte si un gălbenuș crud), uleiul, zeamă de lamaie si sare.
Asamblare:
Branza de burduf nu merge dată prin razatoare si de aceea am preferat sa o aleg ca si prim strat farimitand-o cu furculița. Peste brânză am asezat un strat de maioneză (nu foarte mult). Peste maioneza am presarat ou răzuit si ardei gras galben. Apoi am asezat pe al doilea strat branza telemea ,iar un pic de maioneză, iar ou si ardei, dar acum cel verde. Ultimul strat a fost cel de cascaval, iar maioneză, ou si ardei gras, dar acum cel rosu. La final am ornat-o cu un pic de maioneză, cascaval (pentru ca mi-a mai ramas) si ardei. Sper sa fie pe gustul tuturor. Poftă Bună!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată aperitiv cu brânză" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
|