Salata boeuf

Postat de gabrielacuisine in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2014 | 13001 vizualizari

Cred ca toata lumea stie sa faca salata boeuf si fiecare are o reteta a lui nu? Se numeste salata boeuf din limba franceza, unde boeuf inseamna carne de vaca. Pentru mine nu prea are importanta daca are carne sau nu, eu o fac si fara, pentru ca nu intotdeauna dispun de rasol…De data aceasta am facut-o cu carne de pui, stiu ca nu se mai numeste salata de boeuf acuma :-)) dar pentru mine tot aia e!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 29.01.2014, 23:37
Si eu Timea
la 30.01.2014, 10:11
imi place cum ai decorat=o!!
la 30.01.2014, 11:58
Delicioasa! Si eu fac o fara carne mai mereu.
la 08.08.2016, 21:44
Foarte frumoasa salata ta! Eu o fac numai cu carne de porc!
la 19.12.2016, 12:26
Nelipsita de pe masa sarbatorilor de iarna!
la 19.12.2016, 17:52

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking