Salata boeuf

Postat de gabrielacuisine in Aperitive / Garnituri
28 Ian 2014 | 13034 vizualizari

Cred ca toata lumea stie sa faca salata boeuf si fiecare are o reteta a lui nu? Se numeste salata boeuf din limba franceza, unde boeuf inseamna carne de vaca. Pentru mine nu prea are importanta daca are carne sau nu, eu o fac si fara, pentru ca nu intotdeauna dispun de rasol…De data aceasta am facut-o cu carne de pui, stiu ca nu se mai numeste salata de boeuf acuma :-)) dar pentru mine tot aia e!

Inapoi la reteta

Comentarii (36)

la 28.01.2014, 01:59
Este salata preferata a sotului meu.Imi place cum ai ornato.
la 28.01.2014, 06:35
Buna tare
la 28.01.2014, 06:44
Ce strugure super!
la 28.01.2014, 06:54
frumos decorata
la 28.01.2014, 08:16
la 28.01.2014, 08:30
la 28.01.2014, 09:01
imi place atat gustul cat si design-ul
la 28.01.2014, 09:02
Dumnezeule cum arata
Bravo fata faina
la 28.01.2014, 09:15
ce frumos ai decorat-o
la 28.01.2014, 09:53
Arata minunat! Foarte frumos prezentata! Mai ca-ti vine s-o mananci!
la 28.01.2014, 10:00
Minunata!
la 28.01.2014, 10:08
cat de frumos arata!
la 28.01.2014, 10:20
Zici ca-i tort....
la 28.01.2014, 10:36
frumos arata
la 28.01.2014, 11:06
Ce prezentare

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking