Ingrediente
- 5 cartofi mari
- 3 morcovi mari
- 500 g conopida
- 500 g mazare
- un borcan castraveti murati
- un borcan gogosari murati
- maioneza: 2 galbenusuri crude, 2 galbenusuri fierte, o lingurita mustar, zeama de la o jumatate de lamaie, 1 l ulei, sare, putina apa minerala
Mod de preparare
Am pus la fiert cartofii in coaja, conopida, mazarea si morvovii, in vase separate.
Intre timp, am tocat muraturile mrunt si le-am pus la scurs, apoi m-am apucat de maioneza.
Cand s-au racit, am tocat si cartofii, morcovii si conopida.
Am amestecat legumele fierte cu muraturile si am potrivit de sare, apoi am adaugat maioneza, putin cate putin. Am oprit putina maioneza entru ornat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|