Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat,
- 1 salata Eisberg,
- 4 felii de paine,
- 1 ou,
- 1 lingurita de mustar,
- 4 catei de usturoi,
- 150 gr parmezan,
- 4 fileuri ansoa,
- 1/2 ceasca ulei de masline,
- sucul de la 1/2 lamaie,
- sare,
- piper
Mod de preparare
Taiem pieptul de pui in felii inguste, le condimentam cu sare si piper si le prajim intr-o tigaie neaderenta, fara adaos de grasime.
Separat, incingem 2-3 linguri ulei de masline in care aruncam feliile de paine taiate cubulete. Cand sunt rumenite le aromatizam cu 2 catei de usturoi zdrobiti si cu 50 gr de parmezan.
Pentru sosul Caesar punem la fiert 1 ou timp de 2-3 minute, dupa care il plonjam in apa rece. Il curatam si punem galbenusul intr-un blender. Peste galbenus mai adaugam mustarul, feliile de ansoa, parmezanul, 2 catei de usturoi, sucul de lamaie, uleiul de masline, sare si piper. Mixam toate ingredientele bine si obtinem un sos gustos.
Pe un platou aranjam frunzele de salata, feliile de piept de pui, crutoanele si sosul Caesar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata Caesar" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (25)
|