Salata calda cu cartofi copti si alge de mare

Postat de mihaelar63 in Fructe de mare
3 Dec 2014 | 4265 vizualizari
Salata calda cu cartofi copti si alge de mare

O gustare sau un fel principal perfect pe gustul meu . Bineinteles si rapid de preparat !!!

Ingrediente

  • 6 cartofi copti
  • 200 gr alge de mare cu somon afumat
  • 200 gr rosii cherry
  • 2 linguri ulei susan
  • 2 linguri otet de malt
  • sare
  • frunzulite de oregano verde
  • zeama lamie optional
  • piper optional

Mod de preparare

Cartofii coptii calzi se curata se aseaza pe farfurie si se taseaza pentru a se zdrobi usor . 

Rosiile se prajesc usor in tigaia cu ulei de susan , se sareaza si se stropesc cu otetul de malt .

Amestecati salata cu rosiile usor prajite si le asezati deasupra cartofilor .

Decorati cu frunze de oregano verde .

Daca doriti mai puteti asezona alegele dupa gust cu zeama de lamaie sau piper

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda cu cartofi copti si alge de mare" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Taitei cu creveti si varza de Bruxelles

Postat de Satisfyyourcravings

Taitei cu creveti si varza de Bruxelles

Crevetii se decongeleaza, daca este cazul si se curata. Intr-un bol, se amesteca 2 linguri miere cu otetul, sosul de soia si ghimbirul. Se adauga crevetii si se lasa la marinat minim 30 de...

Citeste continuarea

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Postat de panacris

Supa crema de anghinare, sparanghel, rosii, ardei cu topping de calamari

Ceapa și usturoiul curățate și tocate mărunt se călesc în uleiul de măsline, pănâ devin translucide, apoi se adaugă inimile de anghinare, tijele de sparanghel,roșiile și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.12.2014, 16:34
la 03.12.2014, 16:42
la 03.12.2014, 16:49
gustoasa
la 03.12.2014, 16:55
la 03.12.2014, 16:56
Vreau fara alge

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking