Ingrediente
- 200 grame piept curcan
- un ardei gras rosu;
- un morcov;
- spanac, rucola, alte verdeturi;
- ulei masline, zeama lamaie.
Mod de preparare
Pieptul de curcan l-am gandit din prima ca taiat in fasii/rumenit in wok, alaturi de putin ulei de susan si stins cu putin vin alb, sa se inabuse.
Garnitura am ales-o asa: un amestec de frunze de spanac, rucola, red chard (nu stiu cum se cheama in romaneste, insa sunt frunze de salata cu codite rosii) si morcovi (un morcov taiat julien = fasii subtiri de tot), cu dressing de ulei de masline si zeama de lamaie. Plus un ardei copt taiat fasii si rumenit usor in tigaie, fara ulei, pana se inmoaie.
Am aranjat apoi farfuria ca sa dea si bine, nu numai sa fie gustos, si iata rezultatul . Va recomand acest preparat fie pentru masa de pranz, fie pentru cea de seara – este un fel de mancare usor, oricum, si plin de vitaminele si nutrientii necesari. Si da, e si gustos.
Cand voi avea propriul restaurant voi include acest preparat in meniu :)).
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata calda de curcan si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (22)
|