Ingrediente
- 1 sfecla rosie fiarta sau coapta in cuptor
- 150 g piept de pui, fiert, copt sau prajit
- 1 cutie fasole rosie scursa de zeama
- 1 ceapa mare
- 3-4 casraveti potriviti, la otet
- 1 lingura cu varf maioneza
- sare dupa gust
- piper dupa gust
- 20 grame unt
- cateva fire ceapa verde
Mod de preparare
Curata sfecla si tai-o julienne si pune-o intr-un castron incapator.
Ceapa tai-o solzisori si soteaz-o in unt pana devine sticloasa si adaug-o peste sfecla.
Adauga fasolea.
Castravetii ii tai tot julienne si adauga-i in castron.
La fel procedezi si cu pieptul de pui taiat cubulete.
Adauga maioneza, amesteca bine si potriveste salata de sare si piper.
Inainte de a o servi. las-o la rece pentru 20 min.
Orneaza cu ceapa verde.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cazaceasca cu sfecla rosie, fasole si piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|