Ingrediente
- 3 cartofi albi potriviti
- 1 legatura de ceapa verde
- 100 g anchoa
- ulei din conserva de anchoa
- otet
- 10 masline naturale
- 1 ou fiert tare
Mod de preparare
Curatam cartofii si ii taiem cubulete mici, ii punem la fiert, in apa cu sare; cand sunt fierti, ii scoatem si turnam peste ei asa calzi, 1 lingura de ulei in care a stat pestisorul anchoa, amestecam usurel, apoi adaugam ceapa verde taiata marunt, maslinele taiate fasioare si anchoa maruntita, picuram si putin otet, in functie de cat de acru dorim, omogenizam. La final, adaugam oul fiert taiat felioare. Cam asa stam cu dragoastea asta sarata, parol ca-i buna rau. Jumate am mancat-o calduta, acum astept sa se raceasca....
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu anchoa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|