Salata cu capsuni, telemea si migdale

Postat de mihaelar63 in Salate
18 Feb 2016 | 3347 vizualizari
Salata cu capsuni, telemea si migdale

Au aparut capsuni de import ce-i drept, dar foarte aromate. De mult  timp mi s-a pus pata pe o salata cu capsuni si branza. Acum i-a venit randul.  

Ingrediente

  • 400 g salata aisberg
  • 200 g capsuni
  • 200 g telemea sarata proaspata de vaca
  • 1/2 ceapa rosie
  • 2 linguri ceapa verde tocata
  • 2 linguri ulei masline de calitate
  • 2 linguri otet zmeura [ productie proprie ]
  • 4 linguri fulgi migdale
  • sare

Mod de preparare

  1. Spalati si taiati felii capsunile.
  2. Taiati cuburi telemeaua.
  3. Salata se taie  fasii [ca varza].
  4. Ceapa se curata si se taie pestisori.
  5. Amestecati intr-un bol incapator [ de sticla, preferabil], ceapa rosie impreuna cu ceapa verde, sarea, uleiul si otetul de zmeura
  6. Adugati salata si amestecati din nou.
  7. Gustati si echilbrati gusturile sarand sau acrind daca este nevoie.
  8. La sfarsit incorporati usor capsunile si telemeaua.
  9. Serviti salata cu fulgi de migdale presarati pe deasupra.
  10. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu capsuni, telemea si migdale" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu oua de prepelita

Postat de oanapl

Salata cu oua de prepelita

Speli frunzele de salata, le scurgi bine de apa si le tai fasii. Ardeiul il tai felii scurte si subtiri, iar ridichile le tai in doua si le feliezi. Tai rosiile felii, iar ceapa verde o tai...

Citeste continuarea

Salata de Boeuf

Postat de timea

Salata de Boeuf

Avem asadar carnea fiarta, morcovii, pastarnacul si gulia, toate fierte din supa. Eu legumele le dau mereu pe razatoarea mare, dar voi puteti sa le taiati cubulete sau cum va place voua....

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.02.2016, 21:59
Ce combinatii combinatorii..cred ca le mamnac separat, imi dai voie?
la 18.02.2016, 21:59
Mananca draga , pe rand )
la 18.02.2016, 22:01
mie imi place!
la 18.02.2016, 22:08
cred ca este buna
la 18.02.2016, 22:09
Liliana , nu avem ce face cu fata aceasta , asa-s astea de la munte , mai nazuroase )

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking