Salata cu carne de rata pane

Postat de mihaelar63 in Salate
22 Feb 2017 | 2755 vizualizari
Salata cu carne de rata pane

   Dragostea e o salata !!!! Am avut doua pulpite de rata fierte in supa limpede. Am dezosat carnea fasiute si am preparat pane. Am mai adaugat cateva frunzulite, boabe de porumb, ardei si a iesit o salata pe cinste !!!!

Ingrediente

  • 300 gr carne rata fiarta
  • 2 oua
  • 2 linguri faina
  • 1 lingura otet
  • 6 linguri lapte
  • ulei pentru prajit
  • 200 gr mix frunze verzi (valeriana, sfecla, salata iceberg)
  • 1 cutie boabe porumb
  • 2 ardei kapia
  • 1 lingurita seminte chimen negru
  • 1 lingura ulei masline
  • 2 linguri zeama proaspata de lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Carnea de rata se desface fasii. Sarati si piperati carnea.
  2. Cu ouale batute, sare, faina, otet, lapte, se prepara un amestec.
  3. Prin acesta, se da carnea si se prajeste pe ambele parti, in ulei incins.
  4. Scoateti carnea pe un servet de hartie sa absoarba surplusul de ulei.
  5. Spalati salata si o zvantati.
  6. Se curata ardeii, se spala si se taie rondele.
  7. Boabele de porumb se scurg de lichidul in care au fost conservate si se spala in mai multe ape.
  8.  Amestecati ardeiul, salata verde, boabele de porumb, ulei, zeama de lamaie si sare.
  9. Decorati cu seminte de chimen negru.
  10. Serviti salata alaturi de carnea de rata pane.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu carne de rata pane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci

Postat de Dya

Salata de vinete cu ardei copti si ciuperci

Coacem vinetele si ardeii capia pe o tava de aragaz. Se curata apoi de coaja si se lasa la scurs intr-o sita sau pe un plan inclinat. In tot acest timp, tocam ciupercile (Optional. Eu le-am...

Citeste continuarea

Винегред - salata ruseasca de legume

Postat de Ksenya

Винегред - salata ruseasca de legume

Se spala legumele si se fierb circa 30 minute. Se scurge apa si se lasa la racit. Se curata de coaja si se taie cubulete, se pun intr-un castron. Se adauga castravetii taiati cubulete, ceapa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 22.02.2017, 23:19
buna buna
la 22.02.2017, 23:19
Ce bunatate ai preparat! Consistenta, gustoasa! Bravo!
la 22.02.2017, 23:28
buna!
la 22.02.2017, 23:51
Miha, , chiar e o salata pe cinsta!
la 22.02.2017, 23:53
Miki , am incercat sa aiba si proteine , si vegetale

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking