Salata cu macrou afumat , sfecla si nuci

Postat de mihaelar63 in Salate
27 Iul 2014 | 6513 vizualizari
Salata cu macrou afumat , sfecla si nuci

O salata in genul celor rusesti cu peste afumat si sfecla rosie .Atat de reusita cu culori vibrante strong si mai altfel .

Ingrediente

  • 250 gr macrou afumat
  • 250 gr mazare verde fiarta
  • 250 gr salata sfecla rosie razuita
  • 2 cepe rosii
  • 1 cana nuci curatate
  • 2 linguri hrean razuit in otet
  • 2 linguri ulei cu oregano
  • 2 linguri ulei de susan
  • 2 linguri sos teryaki
  • Zeama de lamaie
  • Sare

Mod de preparare

Curatati ceapa rosie .

Una o tocati marunt si o adugati in salata . Cealalta o taiati rondele si o folositi la decorat

Curatati macroul afumat de piele si de oase .

Sfecla rosie fiarta se razuieste si se amesteca cu sare ,otet si chimen .

Amestecati sfecla , ceapa tocata , pestele afumat ,mazarea , nuca , hreanul , uleiurile si sosul de peste .

La sfarsit gustati si daca doriti dregeti gustul cu sare si zeama de lamaie .

Aranjati frumos  si serviti .

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu macrou afumat , sfecla si nuci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (9)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salată cu macrou afumat

Postat de ela2015

Salată cu macrou afumat

Spălăm bine cartofii şi ouăle şi le punem la fiert în vase separate (cartofii îi fierbem în jur de 30 de minute iar ouăle 10 minute, la foc mic). Între timp...

Citeste continuarea

Salata de andive cu carne de curcan si capere

Postat de panacris

Salata de andive cu carne de curcan si capere

Carnea de curcă/an se pune la fiert în cca. 500 ml apă rece, asezonată cu sare și foaie de dafin, cca. 30 minute, la foc mediu, neacoperit. După ce s-a gătit carnea, se scoate din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.07.2014, 00:59
cred ca e tare buna
la 27.07.2014, 07:29
buna dimineata! O salata, te rog!
la 27.07.2014, 08:24
la 27.07.2014, 08:25
Numai bunatati I preparat
la 27.07.2014, 09:33
O bunatate de salatica!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking