Salata cu naut si fasole rosie

Postat de caroline in Salate
19 Aug 2017 | 5828 vizualizari
Salata cu naut si fasole rosie

Am vazut salata aceasta la Camelya care la randul ei o vazuse la Cristina ( Panacris) , fiecare adaptand-o dupa gusturile familiei ... La fel am facut si eu si a iesit o salata tare buna in mai putin de 15 minute ce cu siguranta o voi repeta...

Ingrediente

  • 200 gr salata mixta
  • 250 gr fasole rosie
  • 240 gr naut
  • 1 castravete
  • 150 gr rosii
  • 1/2 ceapa rosie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Nautul si fasolea rosie le scurgem de apa de conservare si le trecem sub un jet de apa rece. 

Castravetele il curatam de coaja si il taiem mai intai in doua pe lungime, apoi rondele. Ceapa o curatam de coaja si o feliem foarte subtire. Rosiile le spalam si le taiem in doua sau in patru (depinde de marimea lor).

 Intr-un bol, punem salata mixta, castravetele, rosiile, nautul, fasolea rosie si ceapa. Amestecam totul.

Punem ulei de masline, sare si piper dupa gust si amestecam totul. Daca nu servim imediat salata, o pastram la frigider.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu naut si fasole rosie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon

Postat de panacris

Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon

Mix-ul de fasole din conservă se strecoară de lichidul din conservă, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece, apoi se răstoarnă într-un bol încăpător. Ceapa și...

Citeste continuarea

Salata din mere, sfecla, mix de fasole si branza

Postat de panacris

Salata din mere, sfecla, mix de fasole si branza

Sfecla se coace în coajă, la cuptor, cca. 20 de minute. Apoi se curăță și se toacă cubulețe. Merele se curăță de coajă, se taie de asemenea cubulețe. Într-un vas...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.08.2017, 12:36
la 19.08.2017, 12:39
N-am mâncat niciodată năut, dar aș vrea să aflu cum este... O rețetă specială!
la 19.08.2017, 12:40
Imi place!
la 19.08.2017, 12:41
foarte buna
la 19.08.2017, 15:35
Rodica . seamana mult la gust cu fasolea ...este foarte bun

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking