Ingrediente
- 1 conservă mix de fasole (albă, roșie și năut)
- 2 castraveți proaspeți
- 1 roșie
- 1 ceapă roșie
- 50 ml ulei de măsline extravirgin
- 50 ml oțet din vișine
- 1 linguriță sare de mare
- Pentru decor și savoare:
- Chives
- cepșoară verde, mai multe fire
- 2 vlăstari de năut verde
Mod de preparare
Mix-ul de fasole din conservă se strecoară de lichidul din conservă, apoi se trece rapid sub un jet de apă rece, apoi se răstoarnă într-un bol încăpător.
Ceapa și castraveții se curăță de coajă, se feliază, și se adaugă în mix-ul de fasole.
Roșia se spală și se taie cubulețe, apoi se împrietenește cu ingredientele de mai sus.
Salata se asezonează cu oțet, sare și ulei de măsline. Bunăciunea se ornează după gustul și priceperea fiecăruia ;) spor și poftă bună!
P.S. mai mult a „durat” enumerarea ingredientelor, decât preparare salatei ;)
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu fasole alba, rosie, naut si legume de sezon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
|