Ingrediente
- 1 piept de pui dezosat
- zeama de la 1/2 portocala
- 1 baton de scortisoara
- sare
- piper
- anason
- salata verde
- rosioare colorate
- parmezan
- 1 lingura ulei de masline
- crema balsamica
Mod de preparare
Am pregatit intai pieptul de pui: dupa ce l-am spalat, l-am taiat in doua si l-am asezat intr-un vas de lut.
Am stors zeama de la o jumatate de portocala si am turnat-o peste pui.
Am condimentat puiul cu sare, piper si anason. Am adaugat un baton de scortisoara.
Am pus pieptul de pui la cuptor, cam 45 minute. Din cand in cand am stropit pieptul de pui cu sosul format in vas.
Va imaginati ce miros a cuprins bucataria de la sosul de portocale cu scortisoara? Dar ce gust trebuie sa aiba...
Dupa ce s-a racit putin pieptul de pui l-am taiat in felii.
Salata si rosioarele spalate le-am pus intr-un bol, am adaugat feliile de pui, fulgi de parmezan si am stropit cu ulei de masline si crema balsamica.
Va poftesc la o salata delicioasa!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pui in sos de portocale" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (32)
|