Salata cu pui, mango si dovlecel

Postat de Retetegg in Salate
24 Noi 2012 | 4306 vizualizari
Salata cu pui, mango si dovlecel

E o salata pe care o poti manca la orice masa a zilei, sau chiar la fiecare masa a zilei :) Nu te poti satura de ea! E foarte usor de facut si foarte, dar foarte sanatoasa. Noi o iubim si va recomandam sa o incercati cat mai curand!

Ingrediente

  • 1 punga mix de salata (rucola, lettuga rossa, invidia riccia),
  • 1 mango,
  • 1 ardei kapia rosu,
  • 1 piept de pui (300 g),
  • 1 dovlecel mic spre mediu,
  • ulei de masline,
  • otet balsamic,
  • sare,
  • piper.

Mod de preparare

Am spalat bine salata si am asezat-o in bol.

Pieptul de pui l-am pregatit pe grill, condimentat cu sare si piper. La fel si dovlecelul taiat felii subtiri.

Fructul de mango l-am decojit si l-am taiat cuburi. Ardeiul l-am taiat felii.

Am pus toate ingredientele in bol peste salata, am stropit cu otet balsamic si ulei de masline. Punem si-un praf de sare si e gata!

Delicioasa, sanatoasa si rapida!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu pui, mango si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (29)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Salata de cartofi

Postat de panacris

Salata de cartofi

Cartofii se fierb în coajă, în apă sărată cca. 20 de minute, la foc mediu, neacoperit. Apoi se scurg, se trec sub jet de apă rece. Ouăle se fierb în coajă cca. 7 minute,...

Citeste continuarea

Salata Lila, cu cartofi mov si file de hering

Postat de panacris

Salata Lila, cu cartofi mov si file de hering

Cartofii se pun la fiert în apă rece cu puțină sare, de preferință în coajă, la abur cca. 30 minute, după ce începe apa să clocotească. După ce s-au fiert, se scurg de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.11.2012, 15:44
ce culori si ce fain le-ai aranjat!
la 24.11.2012, 15:48
chiar e un adevarat tablou..foarte colorat
la 24.11.2012, 15:49
Foarte buna salata
la 24.11.2012, 15:51
Merci mult Meri!
la 24.11.2012, 15:51
Any, cu cat arata mai bine mancarea cu atat pofta e mai mare

Vezi toate comentariile (29)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking