Salata cu cartofi, masline si somon
Postat de oanapl
Cartofii se spală bine și se fierb în coajă. Se lasă să se răcească apoi se curăță. Se taie cubulețe de mărime potrivită și se călesc în uleiul de măsline. Ardeiul...
Citeste continuareaSalatele fac parte din acea categorie de mâncăruri care nu au nevoie de prea mare prezentare! Se fac foarte ușor, din ingrediente proaspete sau gătite (fierte, călite), sunt indicate în regimuri / diete, au mare valoare nutritivă și pot fi consumate în orice moment al zilei. Sunt mii de rețete de salată, dar fiecare o face din ce are și o personalizează în funcție de gust, anotimp și plăcere!
Ingrediente
Mod de preparareLegumele se spală foarte bine sub jet de apă rece, după care se șterg ușor cu un prosop absorbant. Le curățăm și le tocăm după preferință. Se curăță cepele de foi, se toacă mărunt și se freacă cu un praf de sare și o lingură de ulei (își lasă iuțeala și se înmoaie). Se continuă cu celelalte legume, inclusiv măslinele. Cașcavalul se rade fin. Le amestecăm pe toate într-o salatieră. Ornăm cu bucățele de somon (felii de lămâie) și servim. Ajustați gustul de sare și ulei după plac, dar țineți cont că somonul și cașcavalul au suficient de multă sare. Poftă bună! Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu somon afumat" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
|
Postat de oanapl
Cartofii se spală bine și se fierb în coajă. Se lasă să se răcească apoi se curăță. Se taie cubulețe de mărime potrivită și se călesc în uleiul de măsline. Ardeiul...
Citeste continuareaPostat de simona72
Nautul se pune de seara pana dimineata la inmuiat cu apa si 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Dupa ce nautul s-a umflat il spalam in cateva ape. Il punem la fiert pana boabele sau inmuiat. Lasam...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|