Salata cu ton marca "Sangria"

Postat de Oana in Salate
30 Apr 2009 | 7088 vizualizari
Salata cu ton marca "Sangria"

La Seminarul Lalla Cookink - aprilie 2009 a fost pregatita si aceasta salata delicioasa, marca Restaurantului Sangria. Este o combinatie perfecta de culori, atractiva si foarte racoritoare!

Ingrediente

  • rucola
  • un ou fiert
  • un avocado
  • 4 linguri de codite de ceapa verde, maruntite
  • masline rondele
  • un ardei gras rosu
  • o cutie de ton bucati
  • zeama de la o lamaie
  • ulei de masline
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Avocado se curata si se taie felii, se pune intr-un bol, se stropeste cu multa zeama de lamaie, se adauga o lingura de ulei de masline si se lasa la rece 40 de minute.

Pe un platou se aseaza frunzele de rucola, se adauga ceapa verde tocata, apoi maslinele feliate, ardeiul taiat julien, tonul scurs de zeama si feliile de avocado. Se decoreaza cu felii de ou fiert.

Se stropeste cu zeama de lamaie din belsug, putin ulei de masline, sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu ton marca "Sangria"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (0)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata cu sfecla rosie si oua

Postat de andaoana

Salata  cu sfecla rosie si oua

Salata verde si valeriana le spalam foarte bine in apa rece ca sa nu ramana urme de nisip . Eu de obicei le spal sub jet de apa , apoi le las sa stea intr-un vas cu apa rece pentru 10-15 minute ....

Citeste continuarea

Salata orientala

Postat de merisor67

Salata orientala

Incepem cu ceapa care trebuie sa stea la macerat, macar o ora. Deci, curatam ceapa, o clatim si o tocam fie julien, fie solzisori(eu o prefer solzisori mici). O punem intr-un vas micut cu...

Citeste continuarea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking