Ingrediente
-
- Foi tortilla – 2 buc
- Crema de branza cu somon "Delaco" – 4 linguri
- Ghimbir proaspat, ras – 1/2 lingurita
- Ciuperci "Mun" Urechi de lemn deshidratate – 50 g
- Usturoi – 3 catei
- Castraveti Fabio – 3 buc
- Fresh de lamaie – 2 linguri
- Otet cu ghimbir si miere – 2 linguri
- Sos de soia calitativ – 2 linguri
- Ulei de susan – 1 lingurita
- Piper – dupa gust
Mod de preparare
-
Taie bucatile de tortilla in triunghiuri si prajeste-le pe fiecare parte intr-o tigaie incinsa;
-
Unge bucatile de tortilla cu crema de branza Delaco;
-
Lasa ciupercile la hidratat intr-un castron cu apa pentru 15 min;
-
Curata castravetii de coaja, da-i pe razatoare si stoarce-i bine;
-
Toaca usturoiul marunt si zdrobeste-l impreuna cu ghimbirul intr-un mojar;
-
Amesteca ghimbirul, usturoiul, ciupercile, piperul si castravetii intr-un castron incapator;
-
Adauga fresh de lamaie deasupra, succedat de sos de soia, otet cu ghimbir si miere si ulei de susan;
-
Amesteca bine toate aceste ingrediente si serveste cu chipsurile de tortilla;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata cu urechi de lemn si chipsuri de tortilla cu crema de branza Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|