Salata de beouf

Postat de nyana in Salate
3 Ian 2010 | 5530 vizualizari
Salata de beouf

Ingrediente

  • 500g carne slaba de vitel
  • 12 cartofi medii
  • 6 morcovi potriviti
  • 1 telina mijlocie
  • 1 pastarnac mare
  • 3 radacini patrunjel
  • 10 castraveti murati in saramura si decojiti
  • 6 gogosari murati
  • mustar
  • sare
  • piper si masline
  • maioneza din 2 oua fierte si unul crud

Mod de preparare

Se fierb separat cartofii cu coaja  , iar dupa fierbere se decojesc si se taie marunt,carnea se fierbe si cand este jumatate fiarta se pune restul de legume la fiert. cat timp fierb legumele se vor iata castravetii si gogosarii marunt se storc si se pun peste cartofi . Cand zarzavatul este fiert  se scot si se taie marunt si carnea se va taia tot marunt , se desfac maslinele in doua si se vor mai taia(in fct cat de mari sunt maslinele)dak mai este cazul. Se pun peste toate legumele fierte 3 linguri mari de maioneza , 2 linguri de mustar , sare piper si se amesteca f bine. Se  va pune compozitia pe platouri se orneaza cu maioneza si gogosari si castraveti murati.

POFTA BUNA

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de beouf" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de beouf 2

Postat de carla27carla

Salata de beouf 2

Carnea de la cocos se spala si se pune la fiert intr-o oala impreuna cu zarzavatul.Cand sunt fierte se toaca toate marunt.Intr-un castron se pune zarzavatul tocat,carnea tocata marunt,mazarea...

Citeste continuarea

Salata beouf

Postat de dicarmencitta1957

Salata beouf

Se fierb toate legumele separat,le lasam sa se raceasca. Se fierbe si pieptul de pui,il lasam la racit.Pieptul de pui prin fierbere,i se reduce cantitatea.Se toaca toate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.01.2010, 20:43
bunaaaaaaaaaaaaaaaa
la 04.01.2010, 10:41
la 05.04.2010, 17:27
preferata mea

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking