Ingrediente
Pentru salata:
- 0,5 kg de carne de vita
- 5-6 morcovi fierti
- 1 pastarnac fiert
- 1 patrunjel fiert
- 1 telina fiarta
- 3-4 castraveciori murati
- 2 gogosari murati
- 1 doza ,ca.150 grame de mazare
- maioneza de casa(cam o cescuta de cafea)
- sare
- piper
Pentru decor:
- gogosari optional
- ou fiert
- patrunjel verde
- 2 linguri de maioneza
Mod de preparare
Pentru a avea carnita de vitel si legumele pentru salata de boeuf,am pregatit o supa excelenta.Am lasat carnea sa fiarba la foc mediu o ora si jumatate.Cand s-a fiert supa,se ia de pe foc,se taie carnea de vitel marunt,legumele deasemenea.Se amesteca intr-un castron,se adauga si mazarea,gogosarul taiat marunt,castraveciorii murati,sarea,piperul.Apoi se adauga si maioneza de casa.
Cand este gata se decoreaza cu maioneza,apoi se decoreaza dupa gustul fiecaruia cu gogsar,ou fiert,partunjel verde......
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (28)
|