Ingrediente
- 1 kg de cartofi
- 200 gr carne de vitel
- 300 gr maioneza
- 50 gr mustar
- 200 gr castraveti murati
- sare
- piper
- 1/2 de gulie
- 1/2 de telina
- 1 ou
- 1 lingurita de maioneza
- ulei pentru maioneza
Mod de preparare
Se fierb cartofii impreuna cu carnea si zarzavaturile. Cartofii se curata de coaja si se taie in felii subtiri. Se procedeaza la fel si cu carnea si cu zarzavaturile. Castravetii murati in otet sau saramura scursi de zeama sunt taiati si ei in felii subtiri.
Din ou, mustar si ulei se face maioneza care se adauga peste zarzavaturile taiate. Se asezoneaza de sare si piper dupa gust. Se amesteca bine apoi, se asaza pe platou.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de boeuf" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|