Salata de broccoli cu naut si fasole

Postat de mihaelar63 in Mancaruri de post
31 Mar 2016 | 4842 vizualizari
Salata de broccoli cu naut si fasole

 Am pornit  aceasta reteta de la  boabele de naut si fasole fava . Bineinteles ca m-a impins curiozitatea , doream sa vad cum este aceasta fasole . Sincer ? Nu rivalizeaza cu fasolea mea cu bobul mare untos [http://www.bucataras.ro/retete/fasole-alba-la-congelator-73300.html. Daca nu ai o folosesti si pe cea la conserva !

Ingrediente

  • 500 gr broccoli -congelat
  • 300 gr amestec boabe fasole fava + naut
  • 200 gr rosii cherry - culori diferite
  • 2 fire usturoi
  • 100 ml ulei masline
  • 1 lingura zeama lamaie
  • sare
  • piper

Mod de preparare

  1. Broccoli se fierbe in apa clocotita cu sare timp de 5 minute .
  2. Scurgeti intr-o strecuratoare si limpeziti cu apa rece [ pentru a opri brusc fierberea si a pastra culoarea verde placut ]
  3. Curatati , spalati si taiati rondele usturoiul .
  4. Spalati rosiile si le taiati in doua .
  5. Eu am limpezit si boabele de naut si fasole din conserva . Scria ca sunt dupa ceva reteta din Damasc , aveau un sos fainos si acrisor. Nu mi-a placut si am renuntat la el . La cumparare nu m-am gandit  ce o  sa  gasesc in interior . Eram in viteza si nu am avut timp sa ,, disec '' eticheta[ nu este recomandabil , dar din experienta invata omul ] .
  6. Se caleste foarte usor usturoiul si rosiile chery .
  7. Adugati boabele in tigaie si broccoli . Sarati si condimentati .Acriti cu zeama de lamaie .
  8. Amestecati usor ca sa nu sfarmati buchetelele de broccoli .
  9.          Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de broccoli cu naut si fasole" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mancare de ardei umpluti cu orez si ciuperci

Postat de Pungasa_Rogue

Mancare de ardei umpluti cu orez si ciuperci

Orezul se spala in 2-3 ape si se pune intr-un tuci cu uleiul si putina sare. Cepele se curata de foi, iar morcovul de coaja. Se spala, apoi se toaca marunt la robotul de bucatarie si se pun...

Citeste continuarea

Placinta cu ceapa

Postat de timea

Placinta cu ceapa

Intr-o cana amestecam drojdia cu zaharul si o lingurita de faina, adaugam 100 ml apa calduta  si lasam la dospit 10 minute.  Punem intr-un vas faina si sarea, iar in mijloc facem o...

Citeste continuarea

Comentarii

la 01.04.2016, 00:25
buna si sanatoasa!
la 01.04.2016, 00:47
la 01.04.2016, 06:18
foarte mult mi-ar place o portie la prima ora
la 01.04.2016, 08:07
Doar de brocoli ma ating!
la 01.04.2016, 08:15
Ce-mi place salata!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking