Ingrediente
- 6 cartofi;
- 3 morcovi;
- 3 ouă;
- 2 cepe (albă, roşie);
- 1 conservă mică de porumb;
- 6 felii groase de gogoşari în oţet;
- 1 conservă mică de ton;
- 100 gr. paste (fundiţe);
- 100 gr. măsline negre;
- 2 linguri muştar clasic;
- sare, piper, ulei de măsline, ierburi de Provance.
Mod de preparare
Fierbem cartofii, morcovii, ouăle şi pastele în oale separate, în funcţie de timpul de fierbere (cartofii şi morcovul 30 de minute, ouăle 10 minute, pastele conform instrucţiunilor de pe ambalaj). Lăsăm să se răcorească uşor după care le curatăm şi le tăiem după dorinţă.
Tăiem cepele şi gogoşarii julien.
Amestecăm ingredientele (inclusiv porumbul şi măslinele), potrivim gustul de sare, piper, ulei, muştar, ierburi uscate.
Servim cu poftă!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|