Salata de cartofi cu fasole bruna, carnati si dressing cald de lapte batut si bacon

Postat de Satisfyyourcravings in Salate
3 Aug 2018 | 1637 vizualizari
Salata de cartofi cu fasole bruna, carnati si dressing cald de lapte batut si bacon

Ingrediente

  • 200 grame carnaciori proaspeti
  • 2 cepe
  • 50 grame faina
  • 200 grame bacon
  • 1-2 linguri faina
  • 750 ml lapte batut
  • 1 kg cartofi
  • 400 grame fasole bruna (conserva)
  • salata verde
  • 4 oua

Mod de preparare

Cartofii se curata de coaja si se taie cuburi mici. Se fierb in apa cu sare. Se scurg de apa si se lasa la racorit. 

Ouale se fierb dupa preferinte, apoi se taie in sferturi. Se toaca ceapa marunt.

Se amesteca faina cu 6-7 linguri de lapte batut pana devine o compozitie omogena.

Se incalzeste restul de lapte batut intr-o craticioara si se adauga mixul de faina. Se fierbe la foc mic spre mediu pana devine un sos gros. 

Se prajeste baconul intr-o tigaie fara ulei, la foc mare pana devine crocant. Se transfera pe prosoape de hartie. 

In aceeasi tigaie, se adauga ceapa si carnaciorii si se prajesc 10 minute. Se transfera carnatii pe o farfurie si ceapa in sosul de lapte batut, impreuna cu baconul. Se amesteca bine.

Se incalzeste fasolea intr-o tigaie si se amesteca cu cartofii fierti si dressingul de lapte batut.

Se rupe salata in bucati mari si se asaza pe farfurii. Se adauga fasolea si cartofii deasupra si se servesc cu carnaciorii fripti si oua fierte.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cartofi cu fasole bruna, carnati si dressing cald de lapte batut si bacon" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Retete similare

Salata cu naut, peste si legume

Postat de CameliaComan

Salata cu naut, peste si legume

Spalam legumele. Taiem rosiile in cubulete, ardeiul copt in fasii, castravetii si ceapa in rondele. Indepartam cojitele de pe naut. Adaugam toate aceste ingrediente intr-un bol. La final,...

Citeste continuarea

Salata de oua cu avocado

Postat de RuxyRux

Salata de oua cu avocado

Galbenusul cleios se freaca cu o lingura de apa rece, se adauga o lingura de ulei de masline ca la maioneza, apoi se pune mustarul, zeama de lamaie si din nou, cealalta lingura de ulei in fir...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 03.08.2018, 10:42
Gustoasă tare! Și arată foarte bine...!
la 03.08.2018, 10:45
la 03.08.2018, 11:09
ce combinatii interesante faci
la 03.08.2018, 12:30
la 03.08.2018, 19:58
Super!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking