Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și capere

Postat de panacris in Salate
31 Dec 2014 | 5404 vizualizari
Salată de cartofi cu hering marinat,  surimi și capere

O salată creată ad-hoc cu ce am găsit prin frigider :D Că deh cică se mănâncă pește în noapte asta;) Cartofii fierți au o culoare mai suspectă:D că au fost fierți, de fapt prea fierți în oala sub presiune (Să explic: În timp ce trebuia să-i supraveghez, am plecat cu Zmeișorii să-și ridice noul, super calculator de la PC Garaje:D , că am fost sponsorul principal și deținător de card :D, așa că au fiert mai mult decât trebuie:D , am uitat să-l sun pe TataZmeu șă oprească focul sub oala cu pricina :D :)) )Dar gustul e ok, așa că să numai lungesc vorba, spor la treabă;) mai aveți timp să pregătiță sălățica ;)

Ingrediente

  • cartofi albi 4-5 bucăți,
  • file de hering marinați în lămâie și morcovi 200 g,
  • ceapă galbenă 1 bucată,
  • batoane de surimi cca 100 g,
  • capere 1 borcănel,
  • morcov 1 bucată,
  • oțet din vin 2-3 linguri,
  • ceapă chivas și frunze de oregano pentru ornat.

Mod de preparare

Cartofii se fierb în coajă, apoi se lasă la răcit scoși din apă. După ce s-au răcit se decojesc și se taie cuburi mai mari, într-un castron încăpător. La fel se procedează și morcovul, numai că el nu se fierbe în coajă și curățat. ;) Se adaugă heringul cu ulei cu tot, batoanele de surimi mărunțite, ceapa feliată julien, caperele scurse de sos și oțetul. Se amestecă ușor ca să nu se zdrobească ingredientele, se asezonează cu sare și piper, apoi se ornează după gustul fiecăruia, se dă la rece ptr cca 1 oră înainte de servire.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Salată de cartofi cu hering marinat, surimi și capere" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Slata Fattoush (reteta video)

Postat de bucatarie_marocana

Slata Fattoush (reteta video)

Intr-un bol puneti ardei rosu si ardei verde ,peste ei puneti rosii si castraveti apoi puneti ceapa si patrunjel. Amestecati toate aceste ingridiente .apoi adaugati ulei de masline si lamaie...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu oua fierte

Postat de mihaelar63

Salata de vinete cu oua fierte

Vinetele se spala si se sterg cu un prosop. Coaceti vinetele pe plita [ daca aveti posibilitatea in aer liber, sa nu faceti miros neplacut in casa ]. Vinetele se pun 10 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.12.2014, 17:15
la 31.12.2014, 17:26
la 31.12.2014, 17:33
la 31.12.2014, 18:22
frumos!
la 31.12.2014, 19:24
buna

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking