Ingrediente
- 400 gr ciuperci taiate din saramura
- 80 gr jambon de Serrano
- 200 ml smantana
- 4 linguri ulei
- 2 linguri mustar cu hrean
- 2 linguri patrunjel verde tocat
- 1/2 lingurita rozmarin uscat maruntit
- 1/2 lingurita usturoi granulat
- 1/4 lingurita piper negru macinat
- 2 ardei copti -marinati
- 1 morcov mare fiert in supa de gaina
- 1 patrunjel radacina fiert -tot in supa
- sare
Mod de preparare
- Pentru inceput se scurg ciupercile din saramura si se clatesc cu apa. Se lasa sa se scurga intr-o sita.
- Se prepara un sos din smantana, ulei si mustar. Sarati.
- Condimentati sosul cu rozmarin, usturoi granulat si piper.
- Se marunteste jambonul, morcovul, patrunjelul si ardeii copti.
- Amestecati sosul cu smantana impreuna cu ingredientele maruntite.
- Adaugati si patrunjelul verde taiat.
- Se amesteca toate pentru a se obtine o salata omogena.
- Gustati si sarati sau piparati, daca este nevoie.
- Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de ciuperci cu smantana, jambon si ardei copti" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|