Salata de conopida cu porumb, ton si masline

Postat de katty in Salate
26 Noi 2020 | 3787 vizualizari
Salata de conopida cu porumb, ton si masline

O salata usoara, potrivita pentru cina.Pe catv de usoara, pe atat de delicioasa...

Ingrediente

  • 1 conopida mica
  • 1 conserva de ton
  • 10 masline mari
  • 2 linguri porumb din conserva
  • sare
  • piper negru macinat
  • patrunjel verde tocat fin
  • 1 lingura ulei de masline
  • zeama de lamaie dupa gust

Mod de preparare

Rupem conopida buchetele, o spalam si o scurgem. Intr-o oala punem 1 l de apa si o punem la fiert. Cand clocoteste adaugam putina sare si buchetelele de conopida.Acoperim cu un capac si fierbem conopida pana se inmoaie.fara a se sfarama. Scurgem conopida si o lasam la racit. Scurgem tonul din conserva. Taiem maslinele in felii subtiri. Punem toate ingredientele intr-un castron Adaugam sare, piper,ulei de masline si zeama de lamaie dupa gust. Amestecam usor cu 2 furculite. Dam castronul la rece pentru 15 minute, apoi servim salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de conopida cu porumb, ton si masline" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata Mimoza

Postat de autodiag

Salata Mimoza

Cartofii se spala si se pun la fiert intr-un vas cu apa cat sa ii acopere, cu o lingurita de sare. Morcovii se curata de coaja, se taie in jumatati si se pun la fiert intr-un alt vas cu apa cat...

Citeste continuarea

Salata de vinete cu ardei iute si usturoi

Postat de Constelatialeu

Salata de vinete cu ardei iute si usturoi

Am taiat vinetele rondele le-am presarat cu sare si le-am lasat asa cca 10 minute. Apoi le-am sters cu un servet, am pus in functiune dry-cooker-ul si le-am fript pe o parte si pe alta .Am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.11.2020, 16:05
la 26.11.2020, 17:57
la 26.11.2020, 18:38
la 26.11.2020, 22:35
Yami! Fix pe gustul meu!
la 26.11.2020, 22:38

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking