Ingrediente
- 1 morcov mare
- 1 telina radacina micuta (cat un mar mediu)
- 1/2 mar (se poate si fara)
- 1 sfecla mica cruda
- seminte de in
- miez de nuca
- seminte de susan
- seminte crude de dovleac
- marar, frunze busuioc,menta pentru decor
- boabe de strugure fara samburi - un ciorchine mediu
- sare
- 1- 2 linguri de maioneza
- in varianta de post se foloseste ulei si zeama de lamaie
Mod de preparare
Toate legumele se dau prin razatoarea mare.
Se pun intr-un bol si se amesteca, se sareaza dupa gust, se adauga si semintele.
Se pune o lingura cu varf de maioneza, pt a se inchega legumele si pt a putea da o forma de ciorchine pe platou.
Se unge deasupara cu un pic de maioneza, apoi se asaza jumatati de bob de strugure.
Intre spatii, se poate pune miez mic de nuca.
Se garniseste cu verdeata -busuioc, marar, menta.
Pentru varianta de post, nu se foloseste maioeza, ci ulei si se acreste cu zeama de lamaie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de cruditati cu maioneza si struguri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|