Salata de fasole verde cu iaurt si usturoi

Postat de katty in Salate
24 Mai 2020 | 11812 vizualizari
Salata de fasole verde cu iaurt si usturoi

O salata delicioasa (in opinia mea, bineinteles) pe care o mananc cu drag oricand.

Ingrediente

  • 400 gr fasole verde congelata
  • 1 galbenus fiert
  • 140 gr iaurt grecesc 10%
  • sare
  • piper negru macinat
  • 3-4 catei de usturoi
  • marar verde
  • 1 lingura ulei de masline

Mod de preparare

Intr-o craticioara punem la fiert putina apa. Cand fierbe in clocot, adaugam sare si fasolea verde congelata. Fierbem cat sa se inmoaie usor, dar sa ramana ferma si o scoatem trecand-o prin apa rece. O scurgem bine.

Frecam galbenusul fiert si racit cu putina sare, apoi adaugam cate putin iaurt pana il incorporam pe tot. Adaugam usturoiul pisat,piper negru macinat si uleiul de masline. Omogenizam si adaugam peste fasolea verde. Adaugam si mararul verde tocat fin.

Lasam salata 15 minute la rece inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu iaurt si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salata de fasole galbena pastai cu salam vanatoresc

Postat de mihaelar63

Salata de fasole galbena pastai cu salam vanatoresc

Fasolea frageda si proaspata se rupe bucatele egale si se pune la fiert in apa cu sare . Se va patrunde repede cam in 15 minute . Mie chiar imi place mai a la dente . Lasati...

Citeste continuarea

Salata colorata cu fasole verde

Postat de Oana

Salata colorata cu fasole verde

Fasolea galbena si verde se curata si se taie pe jumatate, apoi se pune la fiert in apa cu sare, 15 minute, pana este fiarta al dente. Se scurge de apa si se clateste cu apa rece. Se lasa la scurs...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.05.2020, 21:02
Nu am mancat cu iaurt, doar cu maioneza :" Dar varianta ta e light
la 24.05.2020, 21:04
la 24.05.2020, 21:06
Geniala idee, am sa o probez, multumesc Katty! Arata grozav!
la 24.05.2020, 21:07
Este pe placul meu !!!! Mereu prepar salate cu iaurt !!!! Bineinteles , pentru mine si Mirela , poti lasa mararul celorlalti
la 24.05.2020, 21:10
Mihaela,mararul il pastrez pentru mine ca imi place!

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking