Ingrediente
- 1 borcan de 800 g cu fasole pastai
- 1 morcov potrivit
- 2-3 catei usturoi
- marar uscat
- sare/ delikat
- piper
- 400 g maioneza de post ( am folosit din comert )
Mod de preparare
Scurgem apa din conserva de fasole verde si tocam marunt pastaile.
Curatam morcovul si il dam pe razatoarea mica, apoi scurgem sucul prin presarea morcovului ras, in pumn.
Pisam cateii de usturoi.
Intr-un vas adanc amestecam fasolea, morcovul, usturoiul si maioneza de post ( putem face maioneza in casa, dar acum am ales sa folosesc maioneza din comert ) .
Potrivim de sare si piper, iar pentru un plus de aroma si culoare adaugam marar tocat/ uscat.
Se poate servi imediat, dar este excelenta dupa 20-30 minute, timp in care se intrepatrund bine aromele.
Servim pe felii de paine prajita.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu maioneza, reteta de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|