Salata de fasole verde cu piept de curcan

Postat de mihaelar63 in Salate
4 Sep 2015 | 5258 vizualizari
Salata de fasole verde cu piept de curcan

In prag de toamna gradina imi ofera o minunata fasole verde fideluta. Sa nu se plictiseasca singura i-am adugat culori ,rosu de ardei si cherry [tot din gradina ], galben de la porumb si ardei. In plus si niste piept de curcan[ crescut de soacra] - asa sa fie pe toate gusturile !!! Am impachetat salata si am servit-o tot la gradina impreuna cu finii dragi !!!

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde fideluta
  • 600 gr piept curcan
  • 2 linguri oglio & alio[ patrunjeluscat, fulgi cili , fulgi usturoi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 cana bobe porumb fierte
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • rosii cherry
  • sare de Himalaya

Mod de preparare

  1. Spalati toate legumele si le curatati .
  2. Fasolea se rupe bucati de 2-3 cm si se fierbe in apa cu sare 15 minute .
  3. Scurgeti fasolea de apa intr-o sita si o transferati rapid intr-un vas cu apa de la frigider timp de 5 minute. Scurgeti din nou [pastrati astfel culoarea mai vie].
  4. Spalati carnea de curcan, o tamponati cu servet  de hartie  sa se usuce si o portionati in bucati lungi cu diametrul de 3-4 degete.
  5. Ungeti carnea cu ulei, sare si condiment oglio & alio.
  6. Prajiti carnea pe toate partile intr-o tigaie teflonata . Dupa ce se odihneste 10 minute o portionati felii.
  7. Taiati ardeii fasiute scurte.
  8. Amestecati fasolea, ardeii, porumbul, pieptul de curcan cu ulei si patrunjel verde.
  9. Gustati si sarati daca este nevoie.
  10. Dupa gustare am decis ca este nevoie si de ceva acrisor [ acid sa balanseze gustul ] si am adugat rosioare .
  11. Decorati cu jumatati de rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Salată bulgărească

Postat de ela2015

Salată bulgărească

Spalam salata in mai multe ape pentru a indeparta nisipul dupa care o punem la scurs pe servete absorbante. Spalam legumele si le curatam. Incepem sa le taiem. Fierbem ouale tari (10 minute...

Citeste continuarea

Salata de Naut (Reteta Video)

Postat de Ina75

Salata de Naut (Reteta Video)

Pregatim aragazul si o tigaie in care punem nautul. Amestecam si il lasam sa se incalzeasca bine, apoi inchidem aragazul. Taiem ceapa rosie solzisori si o desfacem in feliute. Taiem...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2015, 11:23
Ce-mi place ...
la 04.09.2015, 11:26
Buna salata
la 04.09.2015, 11:26
Ce salata buna!
la 04.09.2015, 11:28
Mă gândeam eu că n-ai să laşi tu salata simplă, deh, căci aşa cum cred şi eu, îi stă mai bine "ajutată" de un pic de cărniţă. )
la 04.09.2015, 11:43
Padre ,se intelege din start . Nu doresc sa nedreptatesc pe nimeni

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking