Salata de fasole verde cu piept de curcan

Postat de mihaelar63 in Salate
4 Sep 2015 | 5240 vizualizari
Salata de fasole verde cu piept de curcan

In prag de toamna gradina imi ofera o minunata fasole verde fideluta. Sa nu se plictiseasca singura i-am adugat culori ,rosu de ardei si cherry [tot din gradina ], galben de la porumb si ardei. In plus si niste piept de curcan[ crescut de soacra] - asa sa fie pe toate gusturile !!! Am impachetat salata si am servit-o tot la gradina impreuna cu finii dragi !!!

Ingrediente

  • 1 kg fasole verde fideluta
  • 600 gr piept curcan
  • 2 linguri oglio & alio[ patrunjeluscat, fulgi cili , fulgi usturoi ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 cana bobe porumb fierte
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • rosii cherry
  • sare de Himalaya

Mod de preparare

  1. Spalati toate legumele si le curatati .
  2. Fasolea se rupe bucati de 2-3 cm si se fierbe in apa cu sare 15 minute .
  3. Scurgeti fasolea de apa intr-o sita si o transferati rapid intr-un vas cu apa de la frigider timp de 5 minute. Scurgeti din nou [pastrati astfel culoarea mai vie].
  4. Spalati carnea de curcan, o tamponati cu servet  de hartie  sa se usuce si o portionati in bucati lungi cu diametrul de 3-4 degete.
  5. Ungeti carnea cu ulei, sare si condiment oglio & alio.
  6. Prajiti carnea pe toate partile intr-o tigaie teflonata . Dupa ce se odihneste 10 minute o portionati felii.
  7. Taiati ardeii fasiute scurte.
  8. Amestecati fasolea, ardeii, porumbul, pieptul de curcan cu ulei si patrunjel verde.
  9. Gustati si sarati daca este nevoie.
  10. Dupa gustare am decis ca este nevoie si de ceva acrisor [ acid sa balanseze gustul ] si am adugat rosioare .
  11. Decorati cu jumatati de rosii cherry.
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu piept de curcan" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (27)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salată chinezească

Postat de ela2015

Salată chinezească

Curatam ceapa, o taiem rondele si o calim cateva minute la foc mic.  Pregatim si celelalte legume: tocam varza rosie, cea chinezeasca, morcovul il taiem betigase (sau il radem), ceapa...

Citeste continuarea

Salata cu fasole neagra

Postat de caroline

Salata cu fasole neagra

Fasolea uscata o punem in apa rece peste noapte. Astfel se va umfla si va fierbe mai repede. A doua zi, scurgem fasolea de apa, o spalam sub jet de apa rece si o punem la fiert in apa rece cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.09.2015, 11:23
Ce-mi place ...
la 04.09.2015, 11:26
Buna salata
la 04.09.2015, 11:26
Ce salata buna!
la 04.09.2015, 11:28
Mă gândeam eu că n-ai să laşi tu salata simplă, deh, căci aşa cum cred şi eu, îi stă mai bine "ajutată" de un pic de cărniţă. )
la 04.09.2015, 11:43
Padre ,se intelege din start . Nu doresc sa nedreptatesc pe nimeni

Vezi toate comentariile (27)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking