Ingrediente
- 500 g pastai verzi proaspete sau congelate
- 1bucata piept de pui
- maioneza
- 2-3 catei de usturoi
- sare
- patrunjel sau marar verde
Mod de preparare
Spalam pastaile de fasole, le taiem capetele si le punem la fiert. Cand sunt gata, le tocam marunt ( sau cum doreste fiecare). Eu am avut pastai congelate.
Fierbem pieptul de pui, apoi il taiem cubulete mici.
Maioneza o putem face acasa sau putem folosi cumparata ( nu este la fel de gretoasa ca cea de casa). Daca facem acasa maioneza, adaugam si o lingurita de mustar in ea. Eu de data aceasta am facut maioneza acasa dintr-un galbenus de ou fiert, un galbenus crud si 100 ml de ulei.
Amestecam pastaile de fasole tocate cu maioneza si cu usturoiul pisat. Adaugam si sare si amestecam bine. Putem sa adaugam verdeata direct in salata sau putem sa o ornam cu verdeata. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
|