Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt

Postat de mihaelar63 in Salate
22 Noi 2021 | 2337 vizualizari
Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt

  Ne plac salatele usoare. Am inlocuit maioneza cu iaurt si acum salatele noastre sunt light.  Fasolea aceasta ce o cultiv in gradina se mai numeste si fasole frantuzeasca.

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde fideluta
  • 2 cremvusti
  • 1 ardei kapia
  • codite de ceapa verde
  • 300 ml iaurt grecesc
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

  1.  Fasolea verde se curata la capete, se rupe mai marunt si se fierbe in apa cu    sare 15minute .
  2.  Acum puteti sa fierbeti cateva minute si cremustii .
  3.  Scurgeti fasolea intr-o sita .  Cremvustii se feliaza rondele .
  4. Ceapa verd ese taie rondele fine .
  5. Intr-un  bol se amesteca iaurtul cu ulei, sare si ceapa verde .
  6. Condimentati cu fulgi de chilli .
  7.  Incorporati in  sosul cu iaurt , fasolea verde, patrunjelul tocat si rondelele de cremvusti .
  8.  Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  9. Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata incropita

Postat de Constelatialeu

Salata incropita

Mai intai punem sa fiarba cartofii in coaja. Dupa ce au fiert, ii lasam sa se raceasca si apoi ii curatam de coaja si ii taiem bucatele mai mici. Separat fierbem si morcovii si ouale le fierbem...

Citeste continuarea

Salata de ghebe cu usturoi

Postat de Constelatialeu

Salata de ghebe cu usturoi

Mai intai, alegem ghebele micute, le taiem din codite daca au fost scoase cu radacina cu tot, apoi le spalam bine de impuritati, in cateva ape. Punem apa cu sare intr-o cratita si o punem la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2021, 01:13
la 23.11.2021, 05:15
la 23.11.2021, 09:10
la 23.11.2021, 09:53
la 23.11.2021, 10:50
Suoer1

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking