Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt

Postat de mihaelar63 in Salate
22 Noi 2021 | 2351 vizualizari
Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt

  Ne plac salatele usoare. Am inlocuit maioneza cu iaurt si acum salatele noastre sunt light.  Fasolea aceasta ce o cultiv in gradina se mai numeste si fasole frantuzeasca.

Ingrediente

  • 500 gr fasole verde fideluta
  • 2 cremvusti
  • 1 ardei kapia
  • codite de ceapa verde
  • 300 ml iaurt grecesc
  • 50 ml ulei masline
  • 1/2 lingurita fulgi chilli
  • 1 lingura patrunjel verde tocat
  • sare

Mod de preparare

  1.  Fasolea verde se curata la capete, se rupe mai marunt si se fierbe in apa cu    sare 15minute .
  2.  Acum puteti sa fierbeti cateva minute si cremustii .
  3.  Scurgeti fasolea intr-o sita .  Cremvustii se feliaza rondele .
  4. Ceapa verd ese taie rondele fine .
  5. Intr-un  bol se amesteca iaurtul cu ulei, sare si ceapa verde .
  6. Condimentati cu fulgi de chilli .
  7.  Incorporati in  sosul cu iaurt , fasolea verde, patrunjelul tocat si rondelele de cremvusti .
  8.  Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  9. Pofta buna !!!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de fasole verde fideluta, cu cremvusti si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Guacamole

Postat de mihaelastanescu

Guacamole

Intr-un bol  zdrobiti pulpa de la cele 2 avocado (curatate de coaja) cu o furculita, adaugati sucul de lime, apoi celelalte ingrediente. Puteti servi guacamole cu chipsuri, sau cu o paine...

Citeste continuarea

Salata de Boeuf

Postat de Dya

Salata de Boeuf

Spălăm bine pulpa de vită, o porţionăm şi o punem la fiert într-un vas mai mare, plin cu apă (deoarece   are nevoie de un timp îndelungat de fierbere). Separat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.11.2021, 01:13
la 23.11.2021, 05:15
la 23.11.2021, 09:10
la 23.11.2021, 09:53
la 23.11.2021, 10:50
Suoer1

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking