Salata de fasole verde (pastai) cu maioneza

Postat de alinutzika in Salate
16 Iul 2011 | 13853 vizualizari

E delicioasa!

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 16.07.2011, 15:44
Stiu ca gustul e delicios
Daca-mi permiti un sfat....incearca sa tai fasolea cu cutitul si sa o lasi mai marisoara . Rezultatul te va multumi, crede-ma, si-n privinta aspectului si a gustului http://www.bucataras.ro/retete/fasole-verde-cu-maioneza-si-usturoi-8888.html
la 16.07.2011, 15:49
Multumesc de sfat, Ina...
Am taiat si eu pana acum fasolea asa cum ai spus tu...dar am vrut sa-mi iasa ceva mai fina, asa ca am tocat-o.
Si nu regret deloc...arata bine, zic eu...dar stii cum e....gusturile nu se discuta..)
la 16.07.2011, 15:58
Ai dreptate Ma gandeam ca nu ai incercat varianta cu fasolea mai mare...mie una mi se pare mai de efect si un pic mai...gustoasa .
Lafel ca la drob : e mai gustos cu carnea bucatele decat dat prin masina
Toate bune!
la 16.07.2011, 15:59
Asa este gusturile nu se discuta,in schimb imi permit sa vin si eu cu parerea,fasolea tocata si facuta cu maioneza este tare buna,in copilarie MAMA facea foarte mult si eram toti fratii innebuniti,doar ca nu am mancat vreodata cu smantana ,dar cred ca este buna...felicitari ca mai faci si retete mai traditionale pentru amintirea din vremurile de demult......oricum bravo
la 16.07.2011, 16:08
Ioteeeeeeeee , ce idee grozavaaaaaaaaaaa
la 16.07.2011, 16:09
Soryna, eu intotdeauna cand fac ceva cu maioneza, adaug si smantana.Mi se pare cam gretoasa maioneza fara ea.
Va multumesc de aprecieri!
la 16.07.2011, 16:56
Nu am incercat cu smantana...
Mie mi se pare grasa maioneza din ou fiert. ( am si eu un fix ) Asa ca fac maioneza doar din galbenus crud si nu am avut niciodata reprosuri ... http://www.bucataras.ro/retete/maioneza-din-galbenus-crud-6119.html
la 16.07.2011, 16:57
De aceea e bine ca putem si discuta aici si vedea alte pareri Poate chiar mi-ar placea cu smantana
la 16.07.2011, 17:27
f bun si mie -mi place mult
la 16.07.2011, 18:41
sunt bune si mie imi plac dar asa marunte nu am facut pana acum,de fiecare data le-am taiat cu cutitul,cat despre maioneza fac tot cu galbenusurile crude
o sa incerc si cu smantana ca asa nu am papat pana acum
la 16.07.2011, 20:03
ce bine arata..la inceput credeam ca-s vinete
la 16.07.2011, 22:54
cred ca e delicioasa
la 16.07.2011, 22:58
Arata delicios
la 17.07.2011, 20:45
Am primit si eu din tara fasole galbena pastai si lata si rotunda asa ca sapatamana viitoare am sa fac si eu
la 17.07.2011, 21:05
delicios

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking