Salata de iarna Suba

Postat de Bunica in Salate
11 Dec 2019 | 3743 vizualizari
Salata de iarna Suba

Suba este o salata ruseasca de iarna.Parerea mea este ca este buna iarna cat si vara,dar na,gusturile nu se discuta;)

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 sfecla rosie mica
  • 4-5 linguri maioneza
  • 250 g. peste marinat
  • 100 g. somon afumat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput curata cartofii, morcovii si sfecla rosie.

Spala-le si pune-le la fiert in apa cu sare.

Sfecla se fierbe separat de cartofi si morcovi.

Cat fierb radacinoasele faci maioneza. https://www.bucataras.ro/retete/salata-orientala-economica-si-gustoasa-81745.html

Eu am facut maioneza de post din orez.Gasesti reteta aici

Taie marunt pestele marinat si somonul afumat.

Cand cartofii, morcovii si sfecla s-au fiert, le lasi sa se raceasca, apoi le razi pe razatoarea mare.

Iei un vas de yena il ungi cu ulei pune cate un strat din fiecare cu maioneza intre straturi, avand grija ca deasupra sa fie strat de morcovi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna Suba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

Postat de mihaelar63

Salata de fasole rosie cu carnat de porc

Carnatul de porc se feliaza. Fasolea boabe se scurge de lichidul in care a fost conservata si se clateste cu apa rece. Scurgeti intr-o strecuratoare. Ceapa verde se curata, se...

Citeste continuarea

Salată de paste cu legume proaspete

Postat de CameliaComan

Salată de paste cu legume proaspete

Prima dată trebuie să fierbem pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp spălăm legumele. Tocăm ardeiul, gogoșarii si ceapa feliuțe. Roșiile și castravetele se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2019, 16:17
Suba asta e cam subtirica pentru iarna...
la 11.12.2019, 16:29
Nu conteaza grosimea ci caldura !))))))
la 11.12.2019, 16:45
Aha, e o suba mai norvegiana, subtire da calduroasa....
la 11.12.2019, 16:58
Bună, oricând, zic eu...!
la 11.12.2019, 17:08

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking