Salata de iarna Suba

Postat de Bunica in Salate
11 Dec 2019 | 3741 vizualizari
Salata de iarna Suba

Suba este o salata ruseasca de iarna.Parerea mea este ca este buna iarna cat si vara,dar na,gusturile nu se discuta;)

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 sfecla rosie mica
  • 4-5 linguri maioneza
  • 250 g. peste marinat
  • 100 g. somon afumat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput curata cartofii, morcovii si sfecla rosie.

Spala-le si pune-le la fiert in apa cu sare.

Sfecla se fierbe separat de cartofi si morcovi.

Cat fierb radacinoasele faci maioneza. https://www.bucataras.ro/retete/salata-orientala-economica-si-gustoasa-81745.html

Eu am facut maioneza de post din orez.Gasesti reteta aici

Taie marunt pestele marinat si somonul afumat.

Cand cartofii, morcovii si sfecla s-au fiert, le lasi sa se raceasca, apoi le razi pe razatoarea mare.

Iei un vas de yena il ungi cu ulei pune cate un strat din fiecare cu maioneza intre straturi, avand grija ca deasupra sa fie strat de morcovi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna Suba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de vinete cu ardei copt

Postat de Pungasa_Rogue

Salata de vinete cu ardei copt

Se spala vanata si ardeii si se coc la flacara aragazului. Se pun intr-o cratita, se presara sare grunjoasa peste ele si se acopera cu un capac, lasandu-le sa se inmoaie circa un sfert de ora....

Citeste continuarea

Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Postat de CulinaryRainbow

Salată caldă de orez cu leurdă și porumb

Am pus orezul la fiert în apă cu sare urmând indicațiile de pe ambalaj. De regulă, acest orez este fiert când apa se evaporă complet.   Între timp am sotat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2019, 16:17
Suba asta e cam subtirica pentru iarna...
la 11.12.2019, 16:29
Nu conteaza grosimea ci caldura !))))))
la 11.12.2019, 16:45
Aha, e o suba mai norvegiana, subtire da calduroasa....
la 11.12.2019, 16:58
Bună, oricând, zic eu...!
la 11.12.2019, 17:08

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking