Salata de iarna Suba

Postat de Bunica in Salate
11 Dec 2019 | 3750 vizualizari
Salata de iarna Suba

Suba este o salata ruseasca de iarna.Parerea mea este ca este buna iarna cat si vara,dar na,gusturile nu se discuta;)

Ingrediente

  • 4 cartofi
  • 3 morcovi
  • 1 sfecla rosie mica
  • 4-5 linguri maioneza
  • 250 g. peste marinat
  • 100 g. somon afumat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pentru inceput curata cartofii, morcovii si sfecla rosie.

Spala-le si pune-le la fiert in apa cu sare.

Sfecla se fierbe separat de cartofi si morcovi.

Cat fierb radacinoasele faci maioneza. https://www.bucataras.ro/retete/salata-orientala-economica-si-gustoasa-81745.html

Eu am facut maioneza de post din orez.Gasesti reteta aici

Taie marunt pestele marinat si somonul afumat.

Cand cartofii, morcovii si sfecla s-au fiert, le lasi sa se raceasca, apoi le razi pe razatoarea mare.

Iei un vas de yena il ungi cu ulei pune cate un strat din fiecare cu maioneza intre straturi, avand grija ca deasupra sa fie strat de morcovi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Salata de iarna Suba" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (18)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata cu piept de pui, legume si maioneza, in straturi

Postat de autodiag

Salata cu piept de pui, legume si maioneza, in straturi

Pe un platou se asaza un inel de la o tava detasabila de tort cu diametrul de 18 cm. De jur-imprejurul lui se pune hartie de copt in interior. Cartofii fierti se taie cubulete si se asaza pe...

Citeste continuarea

Salata cu sfecla rosie si oua

Postat de andaoana

Salata  cu sfecla rosie si oua

Salata verde si valeriana le spalam foarte bine in apa rece ca sa nu ramana urme de nisip . Eu de obicei le spal sub jet de apa , apoi le las sa stea intr-un vas cu apa rece pentru 10-15 minute ....

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.12.2019, 16:17
Suba asta e cam subtirica pentru iarna...
la 11.12.2019, 16:29
Nu conteaza grosimea ci caldura !))))))
la 11.12.2019, 16:45
Aha, e o suba mai norvegiana, subtire da calduroasa....
la 11.12.2019, 16:58
Bună, oricând, zic eu...!
la 11.12.2019, 17:08

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking